El maltractament animal a debat, a la Universitat d´Oxford

Escrito por El Diari de Sant Cugat.

international_conference_18_september_2007

La doctora santcugatenca Núria Querol i Viñas va participar la setmana passada en la primera conferència europea sobre la relació entre el maltractament animal i la violència interpersonal, que es va cel.lebrar a la Universitat d'Oxford.

 

nuriaquerol2 La doctora santcugatenca Núria Querol i Viñas va participar la setmana passada en la primera conferència europea sobre la relació entre el maltractament animal i la violència interpersonal, que es va cel.lebrar a la Universitat d'Oxford.

Diari deSant Cugat

Divendres, 28 de setembre del 2007

El maltractament animal a debat, a la Universitat d'Oxford

Una metgessa santcugatenca participa en el congrés

MALTRACTAMENTS - La doctora santcugatenca Núria Querol i Viñas va participar la setmana passada en la primera conferència europea sobre la relació entre el maltractament animal i la violència interpersonal, que es va celebrar a la Universitat d'Oxford. La Dra. Querol va presentar la primera investigació feta a Espanya sobre psicopatia i crueltat envers els animals i sobre les noves línies de recerca i docència que engeguen al Centre de Recerca de Riscos de la UAB-UOC i a Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB. Reconeguts acadèmics internacionals van discutir la implicació d'aquest tema en la política social i legal. La delegació espanyola va parlar sobre la tauromàquia i la cultura associada a la festa nacional. Segons la Dra. Querol, "la societat i l'Administració han de respondre per prevenir qualsevol tipus de violència". Sobre les curses de braus, la doctora ha manifestat que són "una activitat del passat, igual que quan estava socialment acceptat el maltractament a les dones".

N, Gutíérrez

 



La doctora santcugatense Núria Querol i Viñas participó la semana pasada en la primera conferencia europea sobre la relación entre el maltrato animal y la violencia interpersonal, que se celebró en la Universidad de Oxford.

El maltrato animal, a debate en la

Universidad de Oxford

Una médico santcugatense participa en el Congreso

MALTRATO - La doctora santcugatense Núria Querol i Viñas participó la semana pasada en la primera conferencia europea sobre la relación entre el maltrato animal y la violencia interpersonal, que se celebró en la Universidad de Oxford. La Dra. Querol presentó la primera investigación realizada en España sobre psicopatía y crueldad hacia animales y las nuevas líneas de investigación y formación del Centro de Investigación de riesgos UAB-UOC y en la Escuela de Prevención y Seguridad Integral de la UAB. Reconocidos académicos internacionales discutieron las implicaciones de este tema en la política social y legal. La delegación española habló sobre la tauromaquia y la cultura asociada a la fiesta nacional. Según la Dra. Querol "la sociedad y la Administración deben responder para prevenir cualquier tipo de violencia". Sobre las corridas de toros, la doctora ha manifestado que son "una actividad del pasado, igual que cuando estaba socialmente aceptado el maltrato a las mujeres".

Hits: 3125

Escribir un comentario

Código de seguridad
Refescar