Alexandre presenta la seva nova novel·la 'Cor de brau' per fer reflexionar la societat

Escrito por Cugat.cat.

Víctor Alexandre ha presentat aquest dijous la seva nova novel·la 'Cor de brau', al Terra Dolça. Es tracta d'una novel·la humorística que gira al voltant de l'abolició de les curses de braus a Catalunya i sobre quin impacte va tenir aquesta mesura en els mitjans de comunicació. L'obra està també pensada per ser representada, en un futur, als teatres.

alexandre.cor.brau
Durant l'acte de presentació

Video

Sota el format de novel·la, l'escriptor santcugatenc planteja un tema que ha estat conflictiu socialment en els últims temps. L'autor mostra la visió antitaurina i protaurina en una narració que té com a rerefons un debat polític i identitari.

Alexandre considera que els mitjans de comunicació tenen una responsabilitat social elevada, en tant que la societat només canvia a través d'inèrcies alimentades per les informacions que transmeten els periodistes. Víctor Alexandre assegura que aquest llibre també vol fer reflexionar la premsa.


Els periodistes tenen la responsabilitat i fer que les càmeres entrin també a les granges, facultats de medicina, escorxadors, etc. per mostrar la realitat.

La doctora del CAP Valldoreix i membre de la Comissió de Lluita contra la Violència de Gènere i la Violència Familiar, Núria Querol, ha acompanyat l'autor en la primera presentació oficial del seu llibre.

L'obra, tot i ser novel·la, també està pensada per al format teatral. Per això, Alexandre no tanca les portes a representar-la damunt d'un escenari en el futur.

raquel ligero
Noticia difosa el 31/mar/11

alexandre.cor.brau2
Adjuntos:
ArchivoDescripciónTamaño
Descargar este archivo (1108_novel_la_Cor_de_brau.pdf)1108_novel_la_Cor_de_brau.pdf 51 kB
Hits: 2378

Escribir un comentario

Código de seguridad
Refescar