La metgessa Núria Querol recolza la iniciativa de Fernando Vallejo contra les curses de braus

Escrito por Dep. Comunicació.El prestigiós escriptor Fernando Vallejo ha demanat la col.laboració de diverses personalitats compromeses en la lluita contra les curses de braus arreu del món per donar suport a la seva petició exigint el cessament la promoció de la tortura animal a nivell universitari a Guadalajara, Jalisco, Mèxic.
Fernando Vallejo ha rebut nombrosos reconeixements per les seves obres inclòs el Premi Rómulo Gallegos i el Premi FIL de Lenguas Romances, a més és considerat un personatge controvertit per les seves agudes crítiques, especialment cap a l'Església Catòlica, la manera de fer política a Colòmbia, la falsa moral, la física i els formalismes. Dues novel · les seves -El desbarrancadero i La verge dels sicaris- figuren en els 15 primers llocs de la llista confeccionada el 2007 per 81 escriptors i crítics llatinoamericans i espanyols amb els millors 100 llibres en llengua castellana dels últims 25 anys. El darrer novembre ha estat guardonat amb el Premio de la Feria Internacional del Libro de Guadalajara (Mèxic), l'import del qual, 150.000 dòlars, ha donat de manera íntegra a protectores d'animals.
La Dra. Núria Querol, metgessa del CAP de Valldoreix, membre de la Comissió Sanitària de Lluita Contra la Violència Intrafamiliar i de Gènere i compareixent al Parlament de Catalunya com a experta en violència contra els animals durant el procés de votació de la ILP per prohibir les curses de braus a Catalunya, no ha dubtat en donar el seu suport incondicional a l'escriptor.


Fernando Vallejo


CARTA_FERNANDO_VALLEJO_y_asoc_a_UdG
Carta de l'escriptor Fernando Vallejo a la Universitat de Guadalajara demanant la fi de la promoció de les curses de braus.


nuria.al.parlament

Compareixença al Parlament de Catalunya durant el procés de la ILP per prohibir les curses de braus a Catalunya.
Adjuntos:
ArchivoDescripciónTamaño
Descargar este archivo (1142_CARTA_FERNANDO_VALLEJO.jpg)1142_CARTA_FERNANDO_VALLEJO.jpg 269 kB