L'animalista Núria Querol s'uneix a la crítica a la universitat mexicana de Guadalajara per la promoció de la tauromàquia

Escrito por Cugat.cat.

braus-parlament

Querol va comparèixer al Parlament durant la votació de l'ILP contra les curses de braus

La santcugatenca i membre de la Comissió Sanitària de Lluita Contra la Violència Intrafamiliar i de Gènere, Núria Querol, dóna suport a l'escriptor Fernando Vallejo, que ha mostrat el seu rebuig contra les curses de braus. També ha denunciat que la Universitat de Guadalajara, de Méxic, promogui activitats de tortura animal a través de la seva revista 'La Gaceta'. Núria Querol va ser una de les compareixents al Parlament durant el procés de votació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per prohibir les curses de braus a Catalunya.

 

 

La metgessa i animalista santcugatenca, Núria Querol, ha fet públic el seu acord amb la crítica que ha fet l'escriptor Fernando Vallejo a la Universitat de Guadalajara, de Méxic, per promoure la tauromaquia en un espai dedicat a l'ensenyament, la cultura i el progrés, com és la revista La Gaceta.

Vallejo demana, en una carta adreçada a la universitat, als mitjans de comunicació i a la opinió pública, que cessi la promoció d'aquest tipus d'activitats, que 'estimulen la criminalitat'.

Núria Querol va ser una de les compareixents al Parlament de Catalunya durant el procés de votació de la ILP per prohibir les curses de braus a Catalunya, com a experta en violència contra els animals.

raquel ligero
Noticia difosa el 19/gen/12

 

Enllaç a la notícia original aquí.

Adjuntos:
ArchivoDescripciónTamaño
Descargar este archivo (1143_critica_a_la_universitat_mexicana_de_Guadalajara.pdf)1143_critica_a_la_universitat_mexicana_de_Guadalajara.pdf 62 kB
Descargar este archivo (1143_querol_y_vallejo.jpg)1143_querol_y_vallejo.jpg 693 kB