Núria Querol porta la lluita contra la violència intrapersonal i els animals a l'Amèrica Llatina

Escrito por Cugat.cat.

Núria Querol porta la lluita contra la violència intrapersonal i els animals a l'Amèrica Llatina

SOCIETAT

Querol a l'Ajuntament de Medellín / Font: Gevha.com
Querol a l'Ajuntament de Medellín / Font: Gevha.com

L'especialista en violència a la llar i metgessa del CAP de Valldoreix, la santcugatenca Núria Querol, ha participat en diferents fòrums internacionals a Colòmbia i Veneçuela on ha impartit diverses conferències sobre violència interpersonal i contra els animals. Querol ha aprofitat l'estada per explicar a la policia colombiana la relació entre criminalitat i maltractament als animals i per formar els agents en el programa multidisciplinar que es duu a terme als CAP de Sant Cugat per atendre les dones víctimes de violència de gènere i els seus animals de companyia.

 

A Colòmbia, Querol ha participat en el Fòrum Congrés de la República i al Fòrum Internacional de la Policia Nacional de Colòmbia per a la Protecció dels Animals, a Bogotà. Querol, que també és membre de la Comissió de Lluita contra la Violència Intrafamiliar i de Gènere de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, s'ha desplaçat fins a Medellín, on ha impartit diverses conferències sobre violència contra els animals i violència interpersonal, i ha conegut la tasca diària de les unitats de Policia Ambiental, anomenat Esquadró Anticrueltat.

A Veneçuela, ha participat en diferents conferències formatives a la Universitat Central de Veneçuela i a la Policia de Naguanagua.

ADRIÀ CLARAMUNT
NOTICIA DIFOSA EL 2/ABR/12

Link Cugat.cat
cugat.cat 

Adjuntos:
ArchivoDescripciónTamaño
Descargar este archivo (1175_porta_la_lluita_America_Llatina.pdf)1175_porta_la_lluita_America_Llatina.pdf 54 kB