Metgessa santcugatenca Núria Querol convidada pel Govern Mexicà per conferències sobre violència

Escrito por GEVHA.


mexico.cnn.aristegui

La metgessa santcugatenca Núria Querol i Viñas ha estat convidada de nou pel Govern de Mèxic (Assemblea Legislativa del DF) per impartir una sèrie de conferències a Mèxic DF, Zacatecas i Cancún sobre violencia contra els animals i violencia interpersonal.

El Govern Mexicà es va interessar pels estudis sobre violencia interpersonal i envers els animals en els quals ha participat la Dra. Querol i va ser convidada a un Congrés el 2011 que va servir per a impulsar la tipificació del maltractament als animals com a delite. El darrer estudi va ser presentat al Congrés de l’associació Americana de Criminologia a Chicago el passat mes de Novembre, en el qual es demostrà una relació entre la psicopatía, la criminalitat  i el maltractament animal, i el maltractament als animals en el context de la violència familiar.

La Dra. Querol ha participat en nombrosos congressos internacionals sobre violència incloent la Universitat de Harvard i Oxford, i ha rebut formació en prevenció i intervenció en violència per l’FBI i Scotland Yard. És Fellow i instructora del Institute for Human-Animal Connection de la Universitat de Denver, membre de l’Associació Americana de Criminologia, Investigadora de la Càtedra “Animals i Salut” del Dep. de Psiquiatria i Medicina Legal de la UAB i exerceix com a metgessa a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

 Organitzadors:

Comisión del Medio Ambiente de la Asamblea Legislativa del DF
Delegación Tlalpan
Facultad de Derecho de la UNAM. Ciudad Universitaria
CNDH
AMEDEA
IFAW 

Nota de darrera hora: la Dra. Querol ha rebut amenaces en relació a aquesta visita, assumpte que ha passat a estar en mans del Cos de Mossos d'Esquadra. 


 

Entrevista per la prestigiosa periodista de la CNN, Carmen Aristegui

http://blogs.cnnmexico.com/aristegui/2011/09/23/el-impacto-social-de-la-violencia-contra-los-animales/

 

 querol.mexico.distrito.jpg

Durant el foro: "Penalización del Abuso Animal y Educación Ética" Organitzat  per la Secretaría de Educació del Gobierno del Distrito Federal (México DF), AMEDEA i FFW. (Leonardo Anselmi, Director de FFW España, Gustavo Larios, President d'Amedea i el presentador de televisió Marco Antonio Regil)Rebent el reconeixement del Govern per la participació.

Hits: 2280

Escribir un comentario

Código de seguridad
Refescar